Två leende män

Komvux Norrköping – utbildning för vuxna

Vuxenutbildningen (Komvux) är till för dig som vill börja studera i vuxen ålder. Du kan studera på SFI, på grundskolenivå och på gymnasienivå men också enstaka kurser och yrkespaket. Dina behov och önskemål styr vad du ska studera.

Nyheter

  Komvux utbildningar

  • Komvux som anpassad utbildning

   Du som behöver studera i egen takt och kanske i mindre grupp, kan söka till Komvux som anpassad utbildning . Här kan du gå kurser som motsvarar anpassad grundskola eller anpassad gymnasieskola. Vi har även en två-årig yrkesutbildning med inriktning mot serviceassistent.

  • Kurser på grundläggande nivå

   Kurser på grundläggande nivå är för dig som saknar eller behöver komplettera dina kunskaper på grundskolenivå. Komvux grundläggande kurser motsvarar grundskolans undervisning.

  • Kurser på gymnasienivå

   Siktar du på att studera på högskola eller yrkeshögskola? På Komvux i Norrköping kan du skaffa dig en gymnasieutbildning och gymnasieexamen eller komplettera vissa kurser för att bli behörig att söka vidare.

  • Svenska för invandrare (SFI)

   Är du ny i Sverige och vill lära dig svenska? Med en SFI-utbildning kan du som är vuxen invandrare lära dig grunderna i det svenska språket.

  • Yrkesutbildningar

   Yrkesutbildningar vänder sig till dig som behöver en gymnasieutbildning och som vill gå ett yrkesprogram för att kunna söka och få ett jobb efter din utbildning.